Λόγω της φύσης των προϊόντων - υπηρεσιών (ψηφιακή μορφή) που προσφέρονται στον ιστότοπο souldiet.gr, δεν προσφέρουμε επιστροφές χρημάτων ή ακυρώσεις στα παρακάτω προϊόντα - υπηρεσίες:

COACHING INTRO
COACHING STARTER
COACHING PLUS
ΘΕΜΕΛΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ - MINI COURSE
SoulSweet (GR) eBook
SoulSweet (ENG) eBook
SoulCooKing (GR) eBook
SoulCooKing (ENG) eBook
Nηστεία και Διατροφή
Ανοιξιάτικο Challenge
Summer Low Fat Challenge
Οδηγός Διατροφής για τις διακοπές

Η "Souldiet" εξακολουθεί να έχει το δικαίωμα να ανακαλέσει την πρόσβαση εάν υποπτευόμαστε παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων ή αντιγραφή.

Σχετικά με την σελίδα που παρουσιάζονται τα βιβλία https://souldiet.gr/books/ δεν αποτελούν προϊόντα πώλησης μέσω της ιστοσελίδας souldiet.gr αλλά αποτελεί ένα προωθητικό σύνδεσμο για προϊόντα σχετικά του brand που πωλούνται μέσω τρίτων.

H souldiet ουδεμία ευθύνη φέρει για τις παραπομπές από την σελίδα https://souldiet.gr/books/ σε εξωτερικές ιστοσελίδες, για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες αυτών, το οποίο δεν ελέγχει ούτε υιοθετεί, και οιαδήποτε ζημία προκύψει από τη χρήση τους, καθώς ο επισκέπτης έχει πρόσβαση σε αυτές με δική του ευθύνη.

Η "Souldiet" εξακολουθεί να έχει το δικαίωμα να ανακαλέσει την πρόσβαση εάν υποπτευόμαστε παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων ή αντιγραφή. H Souldiet φέρει ουδεμία ευθύνη για τις παραπομπές από την σελίδα https://souldiet.gr/ebooks/ σε εξωτερικές ιστοσελίδες, για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες αυτών, το οποίο δεν ελέγχει ούτε υιοθετεί, και οιαδήποτε ζημία προκύψει από τη χρήση τους, καθώς ο επισκέπτης έχει πρόσβαση σε αυτές με δική του ευθύνη.