Λόγω της φύσης των προϊόντων - υπηρεσιών (ψηφιακή μορφή) που προσφέρονται στον ιστότοπο souldiet.gr, δεν προσφέρουμε επιστροφές χρημάτων ή ακυρώσεις στα παρακάτω προϊόντα - υπηρεσίες:


COACHING INTRO
COACHING STARTER
COACHING PLUS
ΘΕΜΕΛΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ - MINI COURSE
SoulSweet (GR) eBook
SoulSweet (ENG) eBook
SoulCooKing (GR) eBook
SoulCooKing (ENG) eBook
Nηστεία και Διατροφή
Ανοιξιάτικο Challenge
Summer Low Fat Challenge
Autumn Challenge
Winter Challenge Express
Οδηγός Κουζίνας
Οδηγός Διατροφής για τις διακοπές
Οδηγός για το φαγητό απ' έξω
Winter Challenge

Η "Souldiet" εξακολουθεί να έχει το δικαίωμα να ανακαλέσει την πρόσβαση εάν υποπτευόμαστε παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων ή αντιγραφή.

Σχετικά με την σελίδα που παρουσιάζονται τα βιβλία https://souldiet.gr/books/ δεν αποτελούν προϊόντα πώλησης μέσω της ιστοσελίδας souldiet.gr αλλά αποτελεί ένα προωθητικό σύνδεσμο για προϊόντα σχετικά του brand που πωλούνται μέσω τρίτων.

H souldiet ουδεμία ευθύνη φέρει για τις παραπομπές από την σελίδα https://souldiet.gr/books/ σε εξωτερικές ιστοσελίδες, για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες αυτών, το οποίο δεν ελέγχει ούτε υιοθετεί, και οιαδήποτε ζημία προκύψει από τη χρήση τους, καθώς ο επισκέπτης έχει πρόσβαση σε αυτές με δική του ευθύνη.

Η "Souldiet" εξακολουθεί να έχει το δικαίωμα να ανακαλέσει την πρόσβαση εάν υποπτευόμαστε παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων ή αντιγραφή. H Souldiet φέρει ουδεμία ευθύνη για τις παραπομπές από την σελίδα https://souldiet.gr/ebooks/ σε εξωτερικές ιστοσελίδες, για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες αυτών, το οποίο δεν ελέγχει ούτε υιοθετεί, και οιαδήποτε ζημία προκύψει από τη χρήση τους, καθώς ο επισκέπτης έχει πρόσβαση σε αυτές με δική του ευθύνη.