Υλικά
· 1 κιλό φιλέτο σολομού (χωρίς πέτσα)
· 1 κούπα φρυγανιά αλεσμένη
· 1 αυγό· ¼ φλιτζ. Κόλιανδρο
· ¼ φλιτζ. Μαγιονέζα
· 1κ.σ. χυμός λεμόνι
· 1κ.γ. μουστάρδα
· Αλάτι/Πιπέρι
Για την σάλτσα αβοκάντο
· 1 μεγάλο αβοκάντο
· 1/3 φλιτζ. κρεμύδι ξερό
· ¼ φλιτζ. φρέσκος κόλιανδρος
· Χυμός από 1 lime
· 1κ.σ. ελαιόλαδο
· Αλάτι/Πιπέρι
Εκτέλεση
· Ψιλοκόψτε το φιλέτο σολομού σε μικρά κυβάκια και μεταφέρετε σε ένα μικρό μπολ. · Προσεκτικά προσθέστε όλα τα υπόλοιπα υλικά και αφήστε το μείγμα να ξεκουραστεί για 10-15 λεπτά.
· Σχηματίστε μικρά μπιφτεκάκια και ψήστε στο Tefal ή στο φούρνο.
· Ανακατέψτε καλά όλα τα υλικά για την σάλτσα από αβοκάντο και περιχύστε τα μπιφτέκια.
Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!