Συστατικά
· Μερικές γλυκοπατάτες ακαθάριστες
· Θυμάρι φρέσκο
· Δεντρολίβανο φρέσκο
· 2-3κ.σ. ελαιόλαδο
· 2σκ. σκόρδο σε φέτες
· Αλάτι/πιπέρι
Εκτέλεση
· Σε μια λεκάνη με νερό, βάζετε τις γλυκοπατάτες να φουσκώσουν για μισή ώρα.
· Τρίβετε καλά τις πατάτες να καθαρίσουν και τις κόβετε με το φλούδι σε μικρά μπαστουνάκια.
· Προθερμαίνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς και αφήνετε το ταψί μέσα για περίπου ένα τέταρτο.
· Σε σουρωτήρι σκουπίζετε καλά τις πατάτες και ρίχνετε λίγο αλάτι, πιπέρι, μυρωδικά και το σκόρδο και ανακατεύετε καλά.
· Βγάζετε το ταψί από το φούρνο, βάζετε λαδόκολλα και απλώνετε τις πατάτες στην καυτή λαμαρίνα.
· Ψήνετε στον αέρα για 30 λεπτά περίπου.
Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!