ΥΛΙΚΑ (για 4 μερίδες)
Για τη σαλάτα:
- 1 φλ. άψητη κινόα
- 400 γρ. λευκά φασόλια βρασμένα
- 3 φλ. ψιλοκομμένη ντομάτα
- 3 φλ. ψιλοκομμένα μυρωδικά (μέντα, μαϊντανός, βασιλικός)
- 2 φλ. ψιλοκομμένο κόκκινο κρεμμύδι
- 2 φλ. ψιλοκομμένα αγγούρια
- 1/2 φλ. ψιλοκομμένες ελιές
- 1 φλ. ραπανάκια σε φέτες
Για το dressing:
- Eλαιόλαδο
- Aλατοπίπερο
- Χυμό λεμονιού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Μαγείρεψε τη κινόα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Όταν είναι έτοιμη και έχει κρυώσει ανακάτεψε την σε ένα μπολ μαζί με τα λαχανικά και τα μυρωδικά.
- Πρόσθεσε τα ελαιόλαδο, το αλατοπίπερο και το χυμό λεμονιού.
- Μοίρασε σε 4 πιάτα.
Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!