ΥΛΙΚΑ
- 200 γρ. πράσινα φασόλια
- 150 γρ. φύλλα μαρουλιού
- 2 πιπεριές κομμένες σε λεπτές φέτες
- 4 μαγειρεμένες καρδιές αγκινάρας, κομμένες στη μέση
- 4 ώριμες ντομάτες κομμένες σε σφήνες
- 100 γρ. μαύρες ελιές
- 200 γρ. ψημένος τόνος
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
- 2 κ.γ. μουστάρδα
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 σκ. σκόρδο
- 2 κ.γ. ξύδι βαλσάμικο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μία κατσαρόλα βράζετε τα φασόλια, έως ότου βράσουν .
- Αναμιγνύετε όλα τα υπόλοιπα υλικά της σαλάτας σε ένα μπολ.
- Αναμιγνύετε, επίσης, όλα τα υλικά της σάλτσας σε ένα ξεχωριστό μπολ.
- Τέλος, ρίχνετε τη σάλτσα πάνω στη σαλάτα και είναι έτοιμη για σερβίρισμα.
Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!