Συστατικά
· 1κ.σ. ελαιόλαδο
· 1 μικρό κρεμμύδι
· 2 σκελίδες σκόρδο
· 2κ.γλ. φρέσκο τζίντζερ
· Χυμός από 2 lime
· 10 φύλλα μέντας
· 3 μέτρια αβοκάντο
· 1φλιτζ. νερό
· Αλάτι/ Πιπέρι
Εκτέλεση
· Λιώνετε τα φύλλα μέντας στο γουδί, προσθέτετε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και αφήνετε να καθίσει πριν το ρίξετε πάνω από τη σούπα.
· Σε ένα τηγάνι προσθέτετε σε μέτρια φωτιά το νερό, το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι, το σκόρδο και το τζίντζερ μέχρι να μαλακώσουν.
· Τα πολτοποιείτε σε ένα μπλέντερ μαζί με τα υπόλοιπα συστατικά και προσθέστε περισσότερο νερό, αν χρειαστεί.
Ρίχνετε το μείγμα σε μια κατσαρόλα και θερμαίνετε πριν το σερβίρετε πασπαλίζοντας με δυο στάγματα ελαιολάδου μέντας
Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!