Καλώς ήρθατε στη Souldiet!

Συνεδρίες δια Ζώσης

Είμαι η Ευαγγελία και θέλω να σας πω ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ για το ενδιαφέρον αλλά και την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε σε αυτό το νέο σας ταξίδι.

Παρακάτω θα διαβάσετε τα βήματα που θα ακολουθήσουμε για να γίνει η διαδικασία της γνωριμίας μας πιο εύκολη και όμορφη.

Κατά τη πρώτη μας συνεδρία θα συζητήσουμε τις μέχρι τώρα διατροφικές σας συνήθειες και θα φτιάξουμε ένα βιογραφικό της διατροφής που σας ακολουθούσε μέχρι και σήμερα.

Βάζουμε στο τραπέζι το πλήρες ιστορικό και όλες της διατροφικές σας ανησυχίες για να μπορέσω να δημιουργήσω την πιο αντιπροσωπευτική διατροφική σας ταυτότητα.

Έτσι, θα μπορέσουμε να θέσουμε και να πετύχουμε το στόχο μας. Για να γίνει αυτό, είναι αναγκαίο το πλάνο μας να ανταποκρίνεται σε ρεαλιστικά δεδομένα υγείας.

Πέρα από την απώλεια του λίπους είναι σημαντικό να διατηρήσουμε το διατροφικό αυτό προφίλ που θα δημιουργήσουμε για πάντα και όχι μόνο για μερικούς μήνες ή για κάποιες ημέρες.

Στη συνέχεια, αναλύουμε το σώμα μας με τον εξειδικευμένο εξοπλισμό InBody 720 που ανιχνεύει τμηματικά όλη τη σύσταση του σώματος.

Το υποδόριο λίπος, το σπλαχνικό λίπος, τα ενδοκυττάρια και τα εξωκυττάρια υγρά, τη μυϊκή μάζα, μέταλλα, πρωτεΐνες, και πολλά άλλα ώστε να έχουμε πλήρη εικόνα του οργανισμού και το σημείο αφετηρίας για να βλέπουμε την εξέλιξη μας σε κάθε συνεδρία.

Είναι σημαντικό να έχετε μαζί σας τις πιο πρόσφατες αιματολογικές εξετάσεις αίματος, τις βιοχημικές και τις ορμονολογικές καθώς χωρίς αυτές δεν είναι εφικτό να προχωρήσουμε.

Στη συνέχεια, βάση των αποτελεσμάτων και του ιστορικού σας διαμορφώνουμε στη πρώτη μας συνεδρία ένα διατροφικό προφίλ όπως είπαμε, που θα καλύπτει τα κενά που υπάρχουν στη διατροφή και στη διατροφική συμπεριφορά σας ώστε να πετύχουμε το στόχο μας καθώς κι ένα εξατομικευμένο διατροφικό πλάνο 2 εβδομάδων που περιλαμβάνει τρόφιμα που προτιμάτε και συνταγές που μπορείτε να εκτελέσετε αβίαστα ώστε η υγεία να γίνει συνήθεια και η δημιουργία, αγάπη.

Εάν σας ενδιαφέρει να ενημερωθείτε περαιτέρω για τα πακέτα των συνεδρίων μας παρακαλώ να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.


  Ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον, μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο του γραφείου μας (+30) 210 964 08 50 για να κλείσετε το ραντεβού σας. Θα σας περιμένω με μεγάλη χαρά και όλη η ομάδα της Souldiet.

  Online Συνεδρίες


  Αποκτήστε ισορροπία και συνέπεια με τις διατροφικές σας συνήθειες.

  Αφήστε τις δίαιτες, τα σχέδια, τις τάσεις και τους κανόνες διατροφής που δεν εξυπηρετούν τις ανάγκες σας 365 μέρες το χρόνο.

  Η βασική λύση για να αλλάξετε τις συνήθειες σας είναι να σχεδιάσετε έναν τρόπο προσεκτικής διατροφής και μαγειρικής που είναι εντελώς μοναδικός για το σώμα και τη ζωή σας εξασφαλίζοντας έτσι μια ουσιώδη σχέση με το φαγητό.

  Είτε θέλετε να βελτιώσετε αυτή τη σχέση είτε να αυξήσετε την ενέργειά σας, να ισορροπήσετε τις ορμόνες σας και να αισθανθείτε καλύτερα...

  Είμαστε εδώ!

  Ο πραγματικός σκοπός ενός υγιεινού τρόπου ζωής είναι να σας παρέχει την υποστήριξη, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά, ώστε δημιουργήσετε ριζικές αλλαγές.

  Όταν δημιουργείτε έναν υγιεινό τρόπο ζωής που είναι μοναδικός για τις επιθυμίες, τις ανάγκες, τις προτιμήσεις, τις αντιπάθειες και τον τρόπο ζωής σας, μπορείτε να μεταμορφώσετε το σώμα, να βελτιώσετε την υγεία και τη ζωή σας για χρόνια αντί για κάποιες στιγμές.

  Μαζί, θα αποκαλύψουμε ποιο είναι το όραμα της ευεξίας, της υγείας αλλά το πιο σημαντικό, γιατί το θέλετε στη ζωή σας! Θα δημιουργήσουμε ένα πλάνο λειτουργικό, πρακτικό κι εφικτό για να ζωντανέψετε αυτό το όραμα και να μετατρέψετε το όνειρο σε πραγματικότητα.

   

  Σχεδίασε μαζί μας έναν υγιεινό τρόπο ζωής που θα ταιριάζει στην καθημερινότητά σου και στο σώμα σου

  Ως νέο μέλος, σας δίνεται η επιλογή να κάνετε την πρώτη συνεδρία διάρκειας 30'. Γίνεται η αρχική επαφή και το ξεκίνημα την νέας πορείας προς τους στόχους σας. Στη συνέχεια, μπορείτε επιλέξετε ένα από τα δύο πακέτα συνεδριών που έχουν σχεδιαστεί για να μπορέσουμε να εμβαθύνουμε τους στόχους σας, το ιστορικό υγείας και τον τρόπο ζωής σας.

  Θα λάβετε εξατομικευμένα πλάνα διατροφής μαζί με συμβουλές, tips και συνταγές ώστε να αισθάνεστε σίγουροι για την πορεία σας.

  Κατά την διάρκεια των πακέτων-συνεδριών σας ως ενεργά μέλη της souldiet μπορούμε να σας υποστηρίζουμε με συνεχή παρακολούθηση κι επαφή παρέχοντας σας καθοδήγηση καθώς εσείς αναπτύσσετε νέες συνήθειες με κίνδυνο την υποτροπή. Θα είμαστε μαζί σας σε κάθε σας βήμα, μέχρι να αισθανθείτε απόλυτη αυτοπεποίθηση και να νιώσετε ότι είστε δυνατοί και σίγουροι για τον εαυτό σας!

  Κατά την διάρκεια της πρώτης συνεδρίας θα συζητήσουμε ποιο είναι το δικό σας όραμα για την υγεία, τον τρόπο ζωής σας και την ευεξία σας καθώς και τους στόχους που θέλετε να θέσουμε. Θα μιλήσουμε για τις διατροφικές σας συνήθειες, εμπόδια και δυσκολίες και τρόπους να πετύχετε το στόχο σας. Θα συμπληρωθεί επίσης ένα πλήρες ιστορικό και βάσει αυτού θα διαμορφώσουμε το εξατομικευμένο πρόγραμμά διατροφής.

  Η πρώτη συνεδρία διαρκεί περίπου 30' . Για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί ένα ραντεβού από απόσταση θα χρειαστούμε:

  • μία σταθερή ζυγαριά,
  • πρόσφατες εξετάσεις αίματος (γενική αίματος, θυρεοειδή, σίδηρο), που θα πρέπει να έχουν αποσταλεί πριν το προγραμματισμένο μας ραντεβού

  Εάν η φιλοσοφία μας ταιριάζει με τις ανάγκες σας και εφόσον με την εφαρμογή του διατροφικού πλάνου υπάρχουν αποτελέσματα μπορείτε να δεσμεύσετε ένα από τα παρακάτω πακέτα για τις επόμενες συνεδρίες σας καθώς και την συχνότητα τους .

  Αφού έχει ολοκληρωθεί η αρχική συνεδρία και έχετε αποφασίσει ποιο πακέτο σας ταιριάζει, ήρθε η ώρα να εμβαθύνουμε στην εκπαίδευση της διατροφής, να μάθουμε πώς μπορούμε να θρέψουμε ουσιαστικά το σώμα και το πνεύμα μας, να αλλάξουμε τις συνήθειες μας και να πετύχουμε τη συμπεριφορική αλλαγή.

  Θα μάθουμε πώς το σώμα συνδέεται με το μυαλό, πώς να μάθουμε να ακούμε το σώμα μας, καθώς και οτιδήποτε άλλο ταιριάζει στις μοναδικές σας ανάγκες! Θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε μαζί σας για ένα καινούριο ξεκίνημα στη διατροφή σας.

  Τα διαθέσιμα πακέτα μας είναι τα εξής:

  • Πακέτο 2 μηνών: 190€ | 4 συνεδρίες και 4 διατροφικά πλάνα
  • Πακέτο 4 μηνών: 290€ | 8 συνεδρίες και 8 διατροφικά πλάνα

  Για περαιτέρω πληροφορίες και για την διαθεσιμότητα των ραντεβού μας παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο του γραφείου μας 2109640850 από Δευτέρα έως και Παρασκευή 13:00 με 18:00.

  Ενδεικτικά παραθέτουμε μερικούς από το στόχους που έχουν επιτύχει τα μέλη μας.

  • Μείωση λίπους
  • Μειωμένα επίπεδα χοληστερόλης
  • Μειωμένο σωματικό βάρος στο επιθυμητό άνετο βάρος του μέλους
  • Αύξηση της ενέργειας
  • Υγιής μείωση και ανάκτηση βάρους μετά τον τοκετό
  • "Προσέχω για δύο" και δεν "τρώω για 2", περίοδος εγκυμοσύνης
  • Ελευθερία τροφίμων που επιτρέπει ισορροπημένη διατροφή και συνήθειες της καθημερινότητας
  • Καλή λειτουργία εντέρου
  • Αυτοαποτελεσματικότητα
  • Ευεξία
  • Διατροφικές γνώσεις, μαγειρικές δεξιότητες
  • Μυστικά προετοιμασίας και οργάνωσης γευμάτων

  ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΚΕΤΟΥ

  Θεμέλια Διατροφής

  4 ΚΥΚΛΟΙ - MINI COURSE - 129€

  Έχετε φανταστεί τον εαυτό σας να απολαμβάνει εύκολες, ευθυγραμμισμένες κι ευχάριστες διατροφικές συνήθειες για πάντα; Τώρα η φαντασία σας γίνεται πραγματικότητα με τα ''Θεμέλια Διατροφής'' της Souldiet.

  Αξίζετε να αισθάνεστε ισορροπία και ευκολία με τις διατροφικές σας συνήθειες και όχι να βασανίζετε το σώμα σας.

  Μπορείτε να παρακολουθήσετε όσες φορές θέλετε τα βίντεο και με ότι συχνότητα σας εξυπηρετεί.


  ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Θεμέλια Διατροφής

  4 ΚΥΚΛΟΙ - MINI COURSE - 129€

  Έχετε φανταστεί τον εαυτό σας να απολαμβάνει εύκολες, ευθυγραμμισμένες κι ευχάριστες διατροφικές συνήθειες για πάντα; Τώρα η φαντασία σας γίνεται πραγματικότητα με τα ''Θεμέλια Διατροφής'' της Souldiet.

  Αξίζετε να αισθάνεστε ισορροπία και ευκολία με τις διατροφικές σας συνήθειες και όχι να βασανίζετε το σώμα σας.

  Μπορείτε να παρακολουθήσετε όσες φορές θέλετε τα βίντεο και με ότι συχνότητα σας εξυπηρετεί.


  ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ