ΥΛΙΚΑ
- ⅔ φλιτζάνι βατόμουρα, κατεψυγμένα
- ½ φλιτζάνι μπανάνα, κατεψυγμένη σε φέτες
- ½ φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου, χωρίς ζάχαρη
- ¼ φλιτζάνι μύρτιλο
- 5 κ.σ. αμύγδαλα, σε μικρά κομμάτια
- ¼ κ.γ. κανέλα
- ⅛ κ.γ. κάρδαμο
- ⅛ κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπλέντερ, ρίχνουμε τα βατόμουρα, τις μπανάνες, το γάλα αμυγδάλου, την κανέλα, το κάρδαμο και το εκχύλισμα βανίλιας.
- Όταν γίνουν λεία, τοποθετούμε σε ένα μπολ και από πάνω ρίχνουμε τα αμύγδαλα και το μύρτιλο.
Καλή απόλαυση!