Το γάλα αμυγδάλου αποτελεί μία εναλλακτική επιλογή του ζωικού γάλακτος, που προκύπτει από την άλεση των αμυγδάλων και την ανάμειξή με νερό.
Το γάλα αμυγδάλου συνιστά μια εξαιρετική επιλογή για όσους δεν μπορούν ή δεν θέλουν να καταναλώσουν το αγελαδινό, πρόβειο ή κατσικίσιο γάλα και είναι ιδανικό για όσους έχουν δυσανεξία στη λακτόζη.
Διάφορες εμπορικές ποικιλίες είναι διαθέσιμες, καθώς μερικοί άνθρωποι κάνουν το δικό τους στο σπίτι. Μερικά από τα πιο σημαντικά οφέλη του αποτελούν: Χαμηλό σε θερμίδες, Χαμηλό σε ζάχαρη, Υψηλό σε Βιταμίνη Ε, Καλή πηγή Ασβεστίου, Δεν περιέχει λακτόζη.
3 Comments
Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you.
Your article helped me a lot, is there any more related content? Thanks!
I don’t think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article.