
Ραπανάκια. Κάποιο τα χρησιμοποιούν ωμό στις σαλάτες και κάποιοι άλλοι μπορεί να μην το έχουν φάει ποτέ.
Εμένα μου αρέσει να το βάζω σε Ταϊλανδέζικο φαγητό, πικάντικο. Θα σας έχω σύντομα την συνταγή. Μέχρι τότε να γνωρίζετε ότι το ραπανάκι ανήκει στην οικογένεια κραμβοειδών και έχουν έντονη γεύση. Είναι ένα λαχανικό μου βοηθάει στην κινητικότητα του εντέρου λόγο των φυτικών ινών. Έχει βιταμίνη C οπότε μπορείτε να το βάλετε στην λίστα των λαχανικών σας.
1 Comment
Your article helped me a lot, is there any more related content? Thanks!