Κόψτε σε μικρές φλούδες 2-3 καρότα είτε με ειδικό μηχάνημα ή με αυτό που καθαρίζουμε τις πατάτες .
Σε βρασμένο νερό που έχουμε βάλει μέσα λίγο χοντρό αλάτι και 1/2 κ.γ κουρκουμά ρίχνουνε τα κομμένα καρότα και τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση για 3-4 λεπτά . Ξεπλένουμε με πολύ κρύο νερό και στραγγίζουμε.
Έτοιμα. Τώρα πρέπει να σκεφτούμε συνοδευτικό.
Εγώ έβαλα ψητά μανιτάρια.
Σε μια λαδόκολλα έβαλα 150 γρ μανιτάρια με λάδι τρούφας, σκόρδο, πιπέρι, αλάτι για 8 λεπτά στο φούρνο .
Στη συνέχεια ετοίμασα το dressing.
1 κ.σ βαλσάμικο, 1 κ.γ ελαιόλαδο.
Στην κορυφή του πιάτου έβαλα ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι.
Δημιουργήστε ελεύθερα.