ΥΛΙΚΑ
- 2 φλιτζάνια φρέσκια ρόκα
- 2-3 μικρές ντομάτες, κομμένες σε φέτες
- ½ αβοκάντο, κομμένο σε φέτες
- Φρέσκα φύλλα βασιλικού
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. μέλι
- 2 κ.γ. βαλσάμικο ξύδι
- Αλάτι/ Μαύρο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ σερβιρίσματος συγκεντρώστε τη ρόκα, τις ντομάτες, το αβοκάντο και στην κορυφή τοποθετήστε τα φύλλα βασιλικού.
- Ανακατέψτε το ελαιόλαδο σε ένα μικρό μπολ με το βαλσάμικο, το μέλι πασπαλίστε με αλάτι και φρεσκοκομμένο πιπέρι και τέλος περιχύνετε τη σαλάτα και σερβίρετε.