Έχοντας μπροστά μου το πιτάκια της μαμάς, αφήνω τη φαντασία μου ελεύθερη. Πιτάκι, πιτάκι ….. tortilla, wrap. Και κάπως έτσι γεννιέται η επόμενη ιδέα μου! Έρχονται λοιπόν τα πιτάκια να συναντήσουν τα “εξωτικά” tortilla wraps. Όχι με κιμά και τυριά, όπως το γνωστό tortilla wrap, αλλά με υλικά που μου αρέσουν, που είναι φρέσκα, ελαφριά και θρεπτικά, και με κάνουν να νιώθω χορτάτη και γεμάτη ενέργεια!
Υλικά: (για 2 μερίδες)
- 2 πιτάκια
- 4-5 ντοματίνια κομμένα στα τέσσερα
- 1 χούφτα μανιτάρια σε φέτες
- 2 σπαράγγια σε κομμάτια
- 2 κ.σ. λευκό τυρί χαμηλών λιπαρών
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε τα μανιτάρια μέχρι να πάρουν χρώμα. Προσθέτουμε τα σπαράγγια και σοτάρουμε για άλλα 3 λεπτά. Τα τοποθετούμε σε ένα μπολ και στο ίδιο τηγάνι ζεσταίνουμε τα πιτάκια μας για 2 λεπτά. Σε ένα πιάτο βάζουμε το πιτάκια μας, απλώνουμε το λευκό τυρί της επιλογής μας, τα σοταρισμένα λαχανικά και τα ντοματίνια και απολαμβάνουμε!
Τιπ: Το wrap το παίρνω και πολύ συχνά μαζί μου για να το καταναλώσω ως σνακ ή ελαφρύ γεύμα όταν γνωρίζω ότι θα είμαι όλη μέρα στο πόδι! Είναι πολύ εύκολο στη μεταφορά και διατηρείται εκτός ψυγείου για μερικές ώρες.