ΥΛΙΚΑ (για 2 μερίδες)
- 1 αβοκάντο ώριμο (350γρ)
- Ξύσμα και χυμό από 2 lime
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- ½ σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένο
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1 ντομάτα μικρή, κομμένη σε κυβάκια
- 1 κ.σ. κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. δυόσμο, ψιλοκομμένο
- Αλάτι/ Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
· Σε ένα μπολ βάζετε το αβοκάντο σε μικρά κυβάκια, το ξύσμα και το χυμό από τα lime, 2κ.σ. ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
· Πιέζετε με ένα πιρούνι μέχρι να πάρει το μείγμα διαφορετικές υφές και το αβοκάντο να έχει μικρά και μεγάλα κομμάτια.
· Στη συνέχεια προσθέτετε το σκόρδο και το κρεμμύδι, τη ντομάτα , τον κόλιανδρο και το δυόσμο.
Ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και σερβίρετε με nachos, φρέσκα φύλλα κόλιανδρου και 1κ.σ. ελαιόλαδο