Με ελάχιστα υλικά, πανεύκολα και νόστιμα!
Για περίπου 8 ψωμάκια θα χρειαστούμε:
- 5 κ.σ γιαούρτι 5%
- 10 κ.σ. αλεύρι ολικής άλεσης που φουσκώνει μόνο του
- λίγο αλάτι
- 1 κ.σ ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ζυμώνουμε πολύ καλά. Μπορεί να χρειαστεί να προσθέσουμε παραπάνω αλεύρι ή γιαούρτι, για να γίνει η ζύμη κατάλληλη για ζύμωμα.
Αφήνουμε τη ζύμη σκεπασμένη να ξεκουραστεί για 20-30’ και μετά ξαναζυμώνουμε. Πλάθουμε μικρά μπαλάκια, αλείφουμε στην επιφάνειά τους λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε σε λαδόκολλα για 20-25’ στους 180 βαθμούς.