Για αρχή βράζουμε ρεβίθια και φασόλια …τα κρατάμε κατάψυξη σε μικρά σακουλάκια για εύκολη λύση.
ΥΛΙΚΑ (Για 2 μερίδες)
- 1 κούπα ρεβίθια βρασμένα
- 1 κούπα κόκκινα φασόλια βρασμένα
- 1 κομμάτι τζίντζερ, τριμμένο
- 1 κρεμμύδι, κομμένο σε σε κύβους
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- 1 χούφτα ψιλοκομμένο μαϊντανό
- Χυμός από ένα λεμόνι
- 2 κ.σ. cottage ή ανθότυρο
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψιλοκόβουμε όλα τα λαχανικά και τα όσπριά μας σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε από πάνω cottage και σερβίρουμε με πιπέρι.
Η σαλάτα μας είναι έτοιμη!