• Προγράμματα
    • 21 Hμέρες διατροφή με στυλ
    • 21 Ημέρες detox
  • Η φιλοσοφία μου
  • Dna test
  • Βιβλια
    • Κανονικά Βιβλία
    • Ebooks
  • Επικοινωνία
  • Προγράμματα
    • 21 Hμέρες διατροφή με στυλ
    • 21 Ημέρες detox
  • Η φιλοσοφία μου
  • Dna test
  • Βιβλια
    • Κανονικά Βιβλία
    • Ebooks
  • Επικοινωνία
0
Η κάρτα σας
empty cart Το καλάθι αυτή τη στιγμή είναι άδειο! Return to Shop
Διαγραφή Όλων
Are you sure? Yes / No
0 0,00€
Καλάθι Ταμείο
  • Προγράμματα
    • 21 Hμέρες διατροφή με στυλ
    • 21 Ημέρες detox
  • Η φιλοσοφία μου
  • Dna test
  • Βιβλια
    • Κανονικά Βιβλία
    • Ebooks
  • Επικοινωνία
  • Προγράμματα
    • 21 Hμέρες διατροφή με στυλ
    • 21 Ημέρες detox
  • Η φιλοσοφία μου
  • Dna test
  • Βιβλια
    • Κανονικά Βιβλία
    • Ebooks
  • Επικοινωνία

Μια πολύ απλή, εύκολη και εναλλακτική λύση για άτομα που δεν αγαπούν το γάλα ζωικής προέλευσης ή έχουν δυσανεξία στη λακτόζη.

Το γάλα αμυγδάλου είναι πλούσια πηγή ασβεστίου, μαγγανίου, βιταμίνης Ε και σεληνίου ,καλίου και χωνεύετε εύκολα.

Περιέχει ακόρεστα λιπαρά και η φλούδα από τα αμύγδαλα περιέχει φλαβονοειδή τα οποία βοηθούν στην υγειά της καρδιάς .

Δε θα σας κλέψει καθόλου χρόνο ούτε κόπο…

Διαδικασία

· Σε ένα μεγάλο μπολ με νερό ρίχνετε μέσα μια κούπα ανάλατα αμύγδαλα είτε με τη φλούδα τους είτε ξεφλουδισμένα. Τα αφήνετε για 8 με 10 ώρες περίπου να μουλιάσουν.

Το επόμενο βήμα ….

· Βάζουμε στο blender τα αμύγδαλα (1 κούπα περίπου) και νερό (2 κούπες περίπου) σε αναλογία 1 προς 2

· Τα χτυπάτε για 1-2 λεπτά και το διπλοσουρώνετε.

 

ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ

Μέσα στο μείγμα μπορείτε να βάλετε μέλι, κακάο, αγαύη, κουρκουμά, σπιρουλίνα ή ακάι.

Το γάλα διατηρείται σε γυάλινο μπουκάλι στο ψυγείο μέχρι και 4 ημέρες.

1 ποτήρι γάλα αμυγδάλου 250 ml

ΘΕΡΜΙΔΕΣ 30-40 Kcal

ΛΙΠΟΣ 2,5-3γρ

ΠΡΩΤΕΙΝΗ 1γρ

ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ 1γρ

Το χρησιμοποιείτε: – Σε smoothies (με φρούτα: μπανάνα ή φράουλες και τριμμένο πάγο) – Σε milkshake – Σε συνδυασμό με δημητριακά ολικής άλεσης – Σε γλυκές κρέμες, ρυζόγαλο – Σε συνταγές που απαιτούν ψήσιμο: κέικ, ψωμί – Σε λαχανικά ογκρατέν (μπρόκολο, κουνουπίδι) – Σε μπεσαμέλ (με τυρί και σπανάκι) – Αντί για κρέμα γάλακτος στη μακαρονάδα ή στο ριζότο με άσπρη σάλτσα

#almondmilk #DIY

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ!

Τσάι και αφεψήματα βοτάνων


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ραπανάκια για γεύση και χρώμα!


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οργανικά, βιολογικά, οικολογικά


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Facebook

ΠΛΟΗΓΗΣΗ

  • Αρχική
  • Η φιλοσοφία μου
  • Προγράμματα
  • Τα βιβλία μου

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

  • Login / Signup
  • Ο λογαριασμός μου
  • Επαναφορά Συνθηματικού
  • Εντοπισμός Παραγγελίας

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ

  • Οροι Χρήσης
  • Πολιτική Επιστροφών
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Πολιτική Cookies

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • (+30) 210 964 08 50
  • [email protected]
κΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

© 2025 Souldiet. All rights reserved.