Το γνώριζες οτι το κακάο βοηθάει στη μνήμη και στη γνωστική λειτουργία;
Υλικά
- 50 gr λιωμένη μαύρη σοκολάτα με κακάο
- 60 gr ταχίνι
- 60 gr μέλι
- wasa crackers
- τσιπς καρύδας
- κουκουνάρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί. Ζεσταίνουμε για μερικά δευτερόλεπτα το μέλι για να γίνει υγρό. Έπειτα, αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπλέντερ. Σερβίρουμε πάνω σε wasa κράκερ, με τσιπς καρύδας και κουκουνάρι. Αποθηκεύουμε το υπόλοιπο Ταχίνι με Κακάο σε ένα γυάλινο βαζάκι στο ντουλάπι μας. Μετά από δυο με τρεις μέρες, θα αρχίσει να παγώνει λόγω της λιωμένης σοκολάτας.