Γουακαμόλε

ΥΛΙΚΑ (για 2 μερίδες)

  • 1 αβοκάντο ώριμο (350γρ)
  •  Ξύσμα και χυμό από 2 lime
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • ½ σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένο
  •  1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 1 ντομάτα μικρή, κομμένη σε κυβάκια
  •  1 κ.σ. κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
  • 1 κ.σ. δυόσμο, ψιλοκομμένο
  •  Αλάτι/ Πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

· Σε ένα μπολ βάζετε το αβοκάντο σε μικρά κυβάκια, το ξύσμα και το χυμό από τα lime, 2κ.σ. ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.

· Πιέζετε με ένα πιρούνι μέχρι να πάρει το μείγμα διαφορετικές υφές και το αβοκάντο να έχει μικρά και μεγάλα κομμάτια.

· Στη συνέχεια προσθέτετε το σκόρδο και το κρεμμύδι, τη ντομάτα , τον κόλιανδρο και το δυόσμο.

Ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και σερβίρετε με nachos, φρέσκα φύλλα κόλιανδρου και 1κ.σ. ελαιόλαδο

Διαβάστε παρόμοια

25 Φεβ

Νηστίσιμο cake σοκολάτας