ΥΛΙΚΑ (για 8 μερίδες)
- 1/3 λίτρα χυμό ντομάτας, κρύο
- 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ. χυμό λεμονιού
- 2 κ.σ. λευκό ξύδι
- 2 κ.σ Worcestershire sauce
- Tabasco sauce, ανάλογα το πόσο πικάντικο το θέλουμε
- αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 2 μέτριες τομάτες, χωρίς σπόρους, ψιλοκομμένες
- 1 μέτρια κόκκινη πιπεριά, χωρίς σπόρους, ψιλοκομμένη
- 1 μέτρια κίτρινη πιπεριά, χωρίς σπόρους, ψιλοκομμένη
- 1 μέτρια πράσινη πιπεριά, χωρίς σπόρους, ψιλοκομμένη
- 1 πιπεριά jalapeño, ψιλοκομμένη
- 2 μίσχοι σέλερυ, ψιλοκομμένο
- 1 μεγάλο αγγούρι, χωρίς σπόρους, ψιλοκομμένο
- 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα (το άσπρο και το πράσινο μέρος)
- ψιλοκομμένο σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο αβοκάντο ή φέτες λεμονιού, για το γαρνίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά, και το βάζουμε στο ψυγείο για 6-8 ώρες. Μοιράζουμε σε μπολ, γαρνίρουμε και απολαμβάνουμε μια εύκολη, νόστιμη, καλοκαιρινή σούπα!