ΥΛΙΚΑ (για 2 μερίδες)
- 2 χούφτες σπανάκι
- 2 κ.γ. ελαιόλαδο
- Μακαρόνια ολικής άλεσης
- Λίγο αλάτι και πιπέρι
- 1 κ.σ. cottage
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα βαθύ τηγάνι τοποθετούμε το κρεμμύδι με λίγο λάδι και το τσιγαρίζουμε μέχρι να πάρει ένα χρυσαφί χρώμα. Έπειτα, τοποθετούμε 1 χούφτα με το πλυμένο σπανάκι και το αφήνουμε μέχρι να εξατμίσει τα υγρά του. Παράλληλα, βράζουμε τα μακαρόνια μας και τα στραγγίζουμε 1-2 λιγότερα λεπτά από αυτό που αναγράφεται στην συσκευασία. Παίρνουμε την άλλη 1 χούφτα από σπανάκι και την χτυπάμε στο μπλέντερ με το cottage και λίγο πιπέρι μέχρι να γίνει το μείγμα μας ομοιόμορφο. Τέλος, ανακατεύουμε τα βρασμένα μακαρόνια μας με το σπανάκι που είχαμε στο τηγάνι και με το μείγμα του μπλέντερ. Σερβίρουμε με λίγους σπόρους από κουκουνάρι.