Υλικά:
- ελαιόλαδο
- 1 κονσέρβα καλαμπόκι (στραγγισμένο και ξεπλυμένο)
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- χυμό από ένα lime
- αλάτι
- κονσερβοποιημένα μαύρα φασόλια (στραγγισμένα και ξεπλυμένα)
- 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κομμάτια
- 1 κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο
- τυρί cottage
Για το dressing: Σκέτο γιαούρτι με 0% λιπαρά χυμό από ένα lime μέλι πάπρικα κύμινο
Εκτέλεση:
Βάλε σε ένα μπολ όλα τα υλικά για το dressing, ανακάτεψε τα καλά και άφησε το για λίγο στην άκρη. Στη συνέχεια σε ένα μικρό τηγανάκι ζέστανε το λάδι και ρίξε το σκόρδο και το καλαμπόκι. Μαγείρεψε το για 15’ και ανακάτευε συχνά μέχρι το καλαμπόκι να χρυσίσει. Μόλις είναι έτοιμο ρίξε τον χυμό lime και το αλάτι.
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίξε το μείγμα με το καλαμπόκι, τα φασόλια, την πιπεριά, το κρεμμύδι, κόλιανδρο και το τυρί. Ανακάτεψε τα ελάχιστα και στη συνέχεια ρίξε από πάνω το dressing που είχες ετοιμάσει λίγο πιο πριν..
Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!