Αυτό το πιάτο είναι θρεπτικό για κάθε εποχή και πρακτικό! Με10 λεπτά χρόνο προετοιμασίας και γεμάτο πρωτεΐνη, σίδηρο και φυτικές ίνες αλλά και με την ένταση της γεύσης που έχουμε όλοι ανάγκη για να μη νιώθουμε στέρηση από την διατροφή μας.
ΥΛΙΚΑ
- 300 γρ. αμπελοφάσουλα
- 200 γρ. γαρίδες
- 1 πατάτα βραστή, κομμένη σε κύβους
- 4-5 ντοματίνια
- Ξύδι
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Κουρκουμά
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αρχικά, κόβουμε τις άκρες από τα αμελοφάσουλα και τα βράζουμε για 5-7 λεπτά. Στη συνέχεια, καθαρίζουμε και ψήνουμε τις γαρίδες σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο για 5-7 λεπτά και πασπαλίζουμε με λίγο κουρκουμά και πιπέρι. Συνεχίζουμε με το dressing ανακατεύοντας πολύ καλά τα υλικά του. Μόλις το πιάτο μας είναι έτοιμο, ρίχνουμε το dressing πάνω στις γαρίδες και συνοδεύουμε με 1 πατάτα βραστή κι 1 παξιμάδι