Ο συνδυασμός όλων των βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων του ψαριού αποτελούν ένα ισχυρό τονωτικό για το ανοσοποιητικό σύστημα.
ΥΛΙΚΑ
- 4 μεγάλα ψάρια (πεσκανδρίτσα ή κοκκινόψαρο)
- 4 καρότα
- 2 ντομάτες τριμμένες
- 4 κρεμμύδια
- 4 κλωναράκια σέλινο
- 1/3 φλ. ελαιόλαδο
- Χυμό από 2 μέτρια λεμόνια
- Αλάτι/ πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένετε καλά και καθαρίζετε τα λαχανικά.
- Σε μια κατσαρόλα βάζετε περίπου 3 λίτρα νερό, το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, την τριμμένη ντομάτα και ολόκληρα τα λαχανικά. Αφήνετε να βράσουν για περίπου 15 με 20 λεπτά.
- Καθαρίζετε καλά τα ψάρια και αφού τα τοποθετήσετε μέσα σε ένα τούλι, τα βάζετε κι αυτά στην κατσαρόλα και συνεχίζετε το βράσιμο για ακόμα 10 με 15 λεπτά περίπου.
- Η σούπα σας είναι έτοιμη. Σερβίρετε σε βαθιά πιάτα.