Το εντυπωσιακό σε αυτό το γεύμα δεν είναι η εικόνα του, αλλά η ποιότητα, η γεύση και η ευκολία του στο να το φτιάξεις.
Άρα;
Κανένας λόγος να μη το δοκιμάσεις.
Κοίτα πόσο απλό είναι.
Βάλε σε μια κατσαρόλα μικρή 5 κ.σ πλιγούρι και 5 κ.σ φακες( αφού τις έχεις ξεπλύνει πολύ καλά), σκέπασε τα με νερό
και άσε τα να βράσουν μαζί με 2-3 φύλλα δάφνης για 12 με 15 λεπτά περίπου.
Τα σουρώνεις και απομακρύνεις τα φύλλα δάφνης.
Πάρε ένα μεγάλο μπολ και βάλε μέσα 3-4 χούφτες ρόκα, 1 καρότο( το κόβεις λεπτές φέτες ), 5-6 ελιές, 1 κ.σ ελαιόλαδο, 1 κ.γ ξύδι, 1/3 κ.γ κουρκουμά, λίγο χοντρό αλάτι και στο τέλος πρόσθεσε τις νερόβραστες φακές με το πλιγούρι.
Οι ποσότητες είναι για 1 μερίδα ή 2 μερίδες, αναλόγως τις ανάγκες μας.
Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!