ΥΛΙΚΑ(για 1 μερίδα)
για guacamole
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Για το αγγούρι. Με ένα μαντολίνο ή με ένα αποφλοιωτή λαχανικών, κόψτε το αγγούρι κάθετα σε φέτες πάχους 1,5 εκ. (ούτε πολύ λεπτές, ούτε πολύ χοντρές). Πετάξτε τις δυο εξωτερικές φέτες και κρατήστε το υπόλοιπο.
2. Σε ένα μπολ, πολτοποιήστε το αβοκάντο, και ενσωμάτωσε το kale, το χυμό λεμονιού, το αλάτι, το κύμινο, και το πιπέρι καγιέν.
3. Για να το συναρμολογήσεις: άπλωσε σε κάθε φέτα αγγουριού μια κουταλιά από το guacamole, και τύλιξε το σε ρολάκια. (ίσως χρειαστείς να το σταθεροποιήσεις με οδοντογλυφίδες)
Βάλε τα ρολάκια σε ένα πιάτο και πασπάλισε με τη γλυκιά πάπρικα.