ΥΛΙΚΑ (για 2 μερίδες)
- 1 κ.σ. κάσιους
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 τσίλι, ψιλοκομμένο
- 5-6 αποξηραμένες ντομάτες, ψιλοκομμένες
- 1 φλιτζάνι φακές, μαγειρεμένες (νερόβραστες)
- 1 χούφτα ρόκα
- 1-2 κ.σ. μπαλσάμικο ξύδι
- Αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι καβουρδίζουμε τα κάσιους για 1 λεπτό και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ. Στο ίδιο τηγάνι προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 1 λεπτό σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το τσίλι και τις ντομάτες, σοτάρουμε για άλλα 2 λεπτά και τοποθετούμε στο μπολ με τα κάσιους. Προσθέτουμε στο μπολ μας τη ρόκα, τις φακές, αλάτι, πιπέρι και το μπαλσάμικο, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε! Καλή όρεξη