Γεμιστά; Θα μπορούσε.
Απλά με μια μικρή παραλλαγή που θα κάνει το πιάτο μας πιο γρήγορο και ελαφρύ.
ΥΛΙΚΑ
- 3 πιπεριές
- 1 κούπα κόκκινη κινόα
- 1 κούπα πλιγούρι
- Λίγο άνηθο
- Φρέσκο κρεμμύδι
- Σκόνη τζίντζερ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ξεπλένουμε την κινόα και το πλιγούρι κι έπειτα τα βράζουμε. Πιο συγκεκριμένα, βράζουμε την κινόα για μόνο 7 λεπτά και το πλιγούρι 3 λεπτά και σουρώνουμε. Στη συνέχεια, τοποθετούμε ένα ταψί σε προθερμασμένο φούρνο και ψήνουμε για 10-15 λεπτά ρίχνοντας 1 κ.γ. ελαιόλαδο, λίγο νερό και άνηθο στην κάθε πιπεριά.