Σε ένα μπλέντερ χτυπάμε το γάλα καρύδας, με σιρόπι σφενδάμου, τη βανίλια, τη κανέλα και το αλάτι για 10-20 δευτερόλεπτα. Μεταφέρουμε το μείγμα σε μεγάλο μπολ και προσθέτουμε τους σπόρους chia ανακατεύοντας μέχρι να ενσωματωθούν καλά. Τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες, ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Μόλις το μείγμα κρυώσει, ανακατεύουμε ξανά, και προσθέτουμε 1 πολτοποιημένη μπανάνα. Μοιράζουμε το μείγμα σε 4 μπολ, γαρνίρουμε με 1 ψιλοκομμένη μπανάνα και τριμμένη καρύδα.
This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Strictly Necessary Cookies
Strictly Necessary Cookie should be enabled at all times so that we can save your preferences for cookie settings.
If you disable this cookie, we will not be able to save your preferences. This means that every time you visit this website you will need to enable or disable cookies again.
You need to be logged in to see your course progress.