μην ξεχνάτε να καταναλώνετε συχνά σπανάκι, την τροφή-Δυναμίτη που προστατεύει από τις ιώσεις και τα κρυολογήματα.
ΥΛΙΚΑ (για 2 μερίδες)
- 3 φέτες ψωμί ζέας
- 1 φλιτζ. baby σπανάκι
- 1 αβοκάντο
- 1 πόσε αβγό
- 1 κ.γ. μαύρο σουσάμι
- χυμό από 1 λάιμ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ξεπλένετε και κόβετε το σπανάκι. Έπειτα, ετοιμάζετε το αβοκάντο βάζοντας σε ένα μπλέντερ το εσωτερικό του με χυμό από λάιμ. Χτυπάμε μέχρι να γίνει το μείγμα μας πουρές και τηγανίζουμε το αβγό με νερό, ακολουθώντας την ίδια διαδικασία που θα κάναμε με το λάδι. Τέλος, περνάμε στο στήσιμο τοποθετώντας τις φέτες ψωμιού, αλείφουμε με τον πουρέ, τοποθετούμε σπανάκι και το αβγό, όπως στη φωτογραφία. Σερβίρουμε με μαύρο σουσάμι.