ΥΛΙΚΑ
- 1 ώριμο αβοκάντο ξεφλουδισμένο, χωρίς κουκούτσι
- 1 μπανάνα μικρή
- 1/2 φλιτζάνι χωρίς ζάχαρη σκούρα σκόνη κακάο
- 1/2 φλιτζάνι σιρόπι σφενδάμου
- 2 κ.σ. λάδι καρύδας
- 1/2 κ. γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 1 κ. γ. κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάλτε το αβοκάντο σε ένα μπλέντερ και χτυπήστε το μέχρι να γίνει λείο. Στη συνέχεια προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατέψτε ξανά μέχρι να φτάσει το μείγμα σας στην μορφή που επιθυμείτε. Μπορεί να χρειαστεί να σταματήσετε και να ξύσετε τις πλευρές με μια σπάτουλα μια-δυο φορές. (Προσθέστε το σιρόπι σφενδάμου πάνω από την σκόνη κακάο για να κρατήσει τη σκόνη προς τα κάτω). Διατηρείται στο ψυγείο για μια-δυο μέρες.