ΥΛΙΚΑ
- 2 πολύ ώριμα αβοκάντο μεσαίου μεγέθους (1 ½ φλ. ψίχα)
- 100 ml γάλα καρύδας κονσέρβα πλήρες
- 80 γρ. σιρόπι αγαύης ή σιρόπι σφενδάμου
- 50 γρ. κακάο σε σκόνη
- 1 κ.σ. φυσικό εκχύλισμα βανίλιας
- ρόδι ή φράουλες για το σερβίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια προσθέτουμε το αβοκάντο, το κακάο, το γάλα καρύδας, το σιρόπι αγαύης, το εκχύλισμα βανίλιας και χτυπάμε πολύ καλά για 30 δευτερόλεπτα μέχρι να διαλυθεί τελείως το αβοκάντο.
- Μεταφέρουμε σε μπολ σερβιρίσματος.
- Μπορούμε να βάλουμε τη μους στο ψυγείο για να τη διατηρήσουμε ή να τη φάμε αμέσως.
- Για το σερβίρισμα ρίχνουμε ρόδι ή τις φράουλες πάνω από τη μους λίγους κόκκους κακάο.
- Σούπερ υγιεινή και θα σας γεμίσει με ενέργεια!