Οι μπανάνες είναι μια πολύ καλή πηγή ινών, καλίου, βιταμίνης Β6, βιταμίνης C, ενώ περιέχει διάφορα αντιοξειδωτικά και φυτοθρεπτικά συστατικά.
ΥΛΙΚΑ (για 2 μερίδες)
- ½ κούπα βρώμη
- 1 κούπα γάλα αμυγδάλου
- 1 κ.σ. σπόρους τσία
- ½ κ.γ. κανέλα
- 1 κ.γ. μέλι
- 1 μπανάνα σε φέτες
- 1 κ.σ. φυστικοβούτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε τη βρώμη, το γάλα, το τσία, την κανέλα και το μέλι. Σε δύο μπολ μοιράζουμε το μισό από το μείγμα, τις μπανάνες, το φυστικοβούτυρο και καλύπτουμε με το άλλο μισό μείγμα. Τοποθετούμε στο ψυγείο και σερβίρουμε το επόμενο πρωί.