ΥΛΙΚΑ
- 5 φλιτζάνια πράσινα λαχανικά επιλογής μας
- 3 φλιτζάνια κοφτά μοβ λάχανο
- 2 φλιτζάνια μαγειρεμένα φασόλια μαυρομάτικα
- 1 φλιτζάνι καρότο
- ½ φλιτζάνι μαγειρεμένη κινόα
- 2 κ.σ. λάδι
- 1 κ.σ. σκόρδο
- ½ κ.γ. αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μια κατσαρόλα, μαγειρεύουμε τα φασόλια και σε μια άλλη την κινόα αφού πρώτα την έχουμε πλύνει.
- Κόβουμε το λάχανο και το μαρούλι.
- Σε ένα τηγάνι, προσθέτουμε ελαιόλαδο, το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα σοτάρουμε για 2′. Ρίχνουμε τα πράσινα λαχανικά και μαγειρεύουμε για 3′ ή μέχρι να μαραθούν.
- Αφαιρούμε από τη φωτιά και τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ μαζί με τα καρότα και τα φασόλια. Στύβουμε προαιρετικά 1 λεμόνι.
Καλή απόλαυση!