Μαγειρεύω με κρασί. Μερικές φορές μάλιστα το βάζω και στο φαγητό.
Έχω ανακαλύψει από τα λάθη μου μια πολύ ωραία φιλοσοφία για τη ζωή, αλλά και από τα λάθη μου στην κουζίνα πολύ ωραίες συνταγές. Τι θέλω να πω; Έφτιαχνα σαλάτα με μαρούλι, καλαμπόκι, μοβ λάχανο και κόκκινα φασόλια. Την ώρα που πήγα να πιάσω το κουτάλι έριξα το ποτήρι με το κόκκινο κρασί μέσα στο μπολ με τη σαλάτα. Αποφάσισα να μη το πετάξω και να φάω. Πρόσθεσα ελαιόλαδο, λίγο μέλι και λεμόνι. Τα ανακάτεψα όλα μαζί και το αποτέλεσμα ; Η πιο ενδιαφέρουσα και ιδιαίτερη dressing που έχω δοκιμάσει ποτέ σε σαλάτα.
ΥΛΙΚΑ
- 1 κ.σ. κόκκινο κρασί
- 1 κ.γ. λεμόνι
- 1/2 κ.γ. μέλι
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- λίγο χοντρό αλάτι
Η απάντηση στους φίλους μου που με λένε ατσούμπαλη😉