ΥΛΙΚΑ
- 50 γρ. μπέικον γαλοπούλας
- 4 μικρά αβγά
- 2 μεγάλες χούφτες πράσινα φυλλώδη λαχανικά, χοντροκομμένα
- 1 ματσάκι σέλινο, ψιλοκομμένο
Για τη dressing
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. ξύδι
- 1/2 κ.σ. μουστάρδα Ντιζόν
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζέστανε νερό σε μια κατσαρόλα και όταν κάνει τις μικρές φυσαλίδες μείωσε τη θερμοκρασία και ρίξε λίγο ξύδι.
- Με μια κουτάλα “στροβίλισε” γρήγορα το νερό.
- Σπάσε τα αβγά σε ένα μπολ και ρίξε τα ένα ένα μέσα στην κατσαρόλα.
- Αφησέ τα να βράσουν για 3 λεπτά.
- Είναι έτοιμα.
- Ψήσε το μπέικον σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και έπειτα ψιλόκοψέ το.
- Ανακάτεψε όλα τα υλικά για το dressing.
- Μοίρασε όλα τα υλικά σε 4 πιάτα.