Και κάπου εδώ βαρέθηκα να τρώω βραστό αυγό.
Τώρα τελευταία ήταν ένα από τα πρωινά γεύματα μου.
Παραλλαγή:
Ενα τέλειο πιάτο για ορεκτικό σε κάποιο τραπέζι που θα κάνετε ή σνακ ή πρωινό .
Το μίγμα είναι γουακαμόλε (αβοκάντο, λεμόνι, αλάτι) αλλά πρόσθεσα γλυκοπατάτα βραστή .
Δηλαδή 1 αβοκάντο ,1/2 γλυκοπατάτα βραστή, αλάτι, λεμόνι .
Τα έβαλα όλα στο μπλέντερ και έγινε το μίγμα που βλέπετε να σκεπάζει το αυγουλάκι μαζί με αρωματικά φυτά π.χ βασιλικό ή δυόσμο …
Φτιάξτε μεγαλύτερη ποσότητα, αντέχει στο ψυγείο 3-4 μέρες 😊.