Υλικά: (για 3-4 μερίδες)
1 κούπα γιαούρτι
4 μπανάνες παγωμένες, σε κομμάτια
1/4 κούπας σιρόπι σφενδάμου
1/3 κούπας κακάο
2 κ.σ. φυστικοβούτυρο
Εκτέλεση:
Σε ένα μπλέντερ χτυπάμε πολύ καλά το γιαούρτι, τις μπανάνες, το σιρόπι σφενδάμου και το κακάο μέχρι να πετύχουμε ένα λείο ομοιογενές μείγμα. Προσθέτουμε το φυστικοβούτυρο και χτυπάμε μέχρι να ενσωματωθεί. Τοποθετούμε το παγωτό στη κατάψυξη μέχρι να σφίξει (2-3) ώρες. Μπορεί να καταναλωθεί και άμεσα σε περίπτωση που δε μας ενοχλεί μια πιο μαλακή υφή!