ΥΛΙΚΑ(για 2 μερίδες)
- 2 αχλάδια πλυμένα καθαρισμένα και κομμένα στη μέση
- 1 κ.γ. κανέλα
- 1 κ.γ. σιρόπι σφενδάμου
- 1 κ.σ. granola επιλογής μας
- 2 κ.σ. γιαούρτι 2%
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Η χειμερινή εκδοχή των ψητών ροδάκινων! Όταν τα φτιάξετε σας υπόσχομαι ότι θα μοσχοβολήσει όλο το σπίτι! Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 175 βαθμούς. Τοποθετούμε τα αχλάδια στο ταψί με αντικολλητικό χαρτί, περιχύνουμε με το σιρόπι σφενδάμου, τη κανέλα και ψήνουμε για 20-25΄. Μόλις ψηθούν τα αφήνουμε να κρυώσουν ελαφρά και σερβίρουμε με το γιαούρτι και το granola.