ΥΛΙΚΑ (για 8 μερίδες)
- 4 φλ. φράουλες κομμένες στη μέση
- 2 φλ. blackberries
- 1 φλ. blueberries
- 4 μανταρίνια
- 3 ακτινίδια κομμένα σε φέτες
- 1/4 φλ. φρέσκα φύλλα μέντας
Για το dressing:
- 1/4 φλ. φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
- Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
- 1 κ.σ. μέλι
- 1/2 κ.γ. παπαρουνόσπορο
- Μια πρέζα μοσχοκάρυδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μικρό μπολ ανακάτεψε το χυμό και το ξύσμα πορτοκαλιού, το μέλι, τον παπαρουνόσπορο και το μοσχοκάρυδο.
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτεψε ελαφρώς όλα τα φρούτα και τη μέντα.
- Ρίξε μέσα το dressing, ανακάτεψε και άφησέ το για 15 λεπτά, μέχρι να βγάλουν τα ζουμιά τους τα φρούτα.
- Μοίρασε σε 8 πιάτα