ΥΛΙΚΑ
- 2 μέτριες ώριμες μπανάνες
- 1/4 κούπας φυστικοβούτυρο ή βούτυρο καρπών επιλογής σας
- 3/4 κούπας μαύρη σοκολάτα ψιλοκομμένη
- 1 1/2 κσ. λάδι καρύδας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Γλυκάκι ιδανικό για τις ξαφνικές λιγούρες μας καθώς μπορούμε εύκολα να το διατηρήσουμε στην κατάψυξη για τις απρόοπτες υπογλυκαιμίες! Στρώνουμε ένα ταψί με λαδόκολλα. Κόβουμε τις μπανάνες σε φέτες και τις απλώνουμε στο ταψί. Αλείφουμε τις μισές ροδέλες με φυστικοβούτυρο και κλείνουμε με τις άλλες μισές ροδέλες μπανάνας. Βάζουμε τις μπουκίτσες μπανάνας στην κατάψυξη για 30′. Λιώνουμε τη σοκολάτα με το λάδι καρύδας. Με τη βοήθεια ενός πιρουνιού, βουτάμε κάθε μπουκίτσα στη σοκολάτα μέχρι να καλυφθεί καλά και τις τοποθετούμε πάλι στη λαδόκολλα και στην κατάψυξη για τουλάχιστον 1 ώρα. Πριν τις απολαύσουμε καλό είναι να τις αφήσουμε έξω από την κατάψυξη για λίγο!