ΥΛΙΚΑ (για 4 μερίδες)
- 120 ml φρέσκο χυμό λεμονιού
- 120 ml φρέσκο χυμό lime
- 80 ml σιρόπι σφενδάμου
- 2 ώριμα αβοκάντο, καθαρισμένα
- 285 gr (~ 2 κούπες, ~ 2 μπανάνες) μπανάνες σε κομματάκια
- 1 κ.γ. ξύσμα λεμονιού
- 1 κ.γ. ξύσμα lime
- 1 πρέζα αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάλε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ και χτύπησέ τα καλά για 1 λεπτό. Μοίρασε τη mousse σε 4 μπολ, και τοποθέτησε τη στο ψυγείο να σφίξει για 3 ώρες. Σέρβιρε την ίδια μέρα προκειμένου να αποφύγεις την οξείδωση και τον αποχρωματισμό του αβοκάντο.
Tip: είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσεις ώριμα αλλά όχι χτυπημένα ή παρά ωριμασμένα αβοκάντο, καθώς μπορεί να αλλοιώσουν τη γεύση.